Tillverkare:

Skjutstöd

Sortera på:

Produkter per sida:

Skjutstöd

Det finns massor av olika slags skjutstöd som passar bra när man är ute på jakt. Oavsett att de har många olikheter har de en viktig sak gemensamt och det är att de alla skapar stabilitet för dina skott under jakt. Med ett bra skjutstöd kan du räkna med att få ut mer av din jakt, vilket såklart är någonting som alla jaktintresserade vill åt.

Det finns skjutstöd som är utfällbara och som monteras direkt på vapnet och det finns även skjutkäppar som har ett eller flera ben. Olika typer av skjutstöd lämpar sig bättre eller sämre för olika typer av jakt, men det handlar även om personlig smak.

Det är viktigt att man övar med sitt skjutstöd för att kunna känna hur det fungerar innan man testar det ”på riktigt”. Anledningen till att man bör öva innan man använder sitt skjutstöd ute under riktig jakt är att det krävs en viss teknik som man måste komma in i. Vet man inte hur skjutstödet fungerar kan man inte utnyttja sitt skjutstöd fullt ut.

Skjutkäppar är ett mycket populärt skjutstöd bland jägare. Anledningen till det är att de både är smidiga och enkla att fälla ihop. De väger i princip ingenting och man behöver inte krångla när man ska fälla upp dessa.

Populära varumärken

Laddar…