Tillverkare:

Vapenfodral

Sortering:

Produkter per sida:

Vapenfodral

Vapenfodral kan man hitta i mängder av olika utföranden. Både design, färg, prisklass, material och andra faktorer spelar in och det är endast du själv som vet vad för slags fodral du vill ha till ditt vapen.

De mjuka vapenfodralen är väldigt bra att ha då de passar perfekt vid lättare transport och då de är smidiga att ha med sig. Det passar dock betydligt bättre med hårda vapenfodral om man ska transportera sitt vapen längre sträckor. Det rekommenderas alltid att använda ett hårt fodral om man ska flyga med sitt vapen, vilket är bra att veta.

Det viktigaste att tänka på när man ska beställa ett fodral till sitt vapen är att mäta sitt vapen noggrant så att man får ett fodral som är tillräckligt stort. För design-intresserade personer som jagar kan det vara kul att köpa lite olika vapenfodral. Man kan absolut se en förändring i utbudet nu för tiden jämfört med tidigare. Idag finns det vapenfodral som är väldigt ”ungdomliga” till designen, vilket är bra då det gör att de yngre i jaktlaget kan hitta vapenfodral som passar deras ålder.

Populära varumärken

Laddar…