20% kängor, stövlar och skor*
Kod: BOOTS | *Ej produkter märkta "exkluderad vara", Meindl & Härkila. Från rek. pris t.o.m. 2021-12-02.
 » 

Sovsäckar

-

-26%
-20%
-18%
-23%
-23%
-23%
-19%
-23%
-22%
Visar sida 1 av 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Visar sida 1 av 7

Bästsäljare

-23%
-38%
-23%
-23% Marmot Wm's Trestles Elite Eco 20 - Tvåsäsongssovsäck med syntetisolering för damer
-23%
-20% Marmot Palisade - Dunsovsäck för användning mellan vår och höst

Sovsäckar

En bra och tålig sovsäck är en av de viktigaste delarna av packningen när man ska ut på äventyr. Har man inte rätt sovsäck under vintern kan man snabbt kylas ner under nätterna. Sommartid är det viktigt med en sovsäck som är anpassad för rådande temperaturer. Dagens moderna sovsäckar är praktiska och utformade för att klara av tuff hantering. För dig som kund finns också betydligt fler valmöjligheter än tidigare. Såväl naturfyllning som syntetiska motsvarigheter kommer med sina respektive egenskaper. I vissa fall endast en fråga om smak, och i andra fall en avgörande faktor för att minimera packvolym eller vikt.

Utifrån situation

Frågan om temperatur och årstid är inte den enda som bör ställas i valet av sovsäck. Man bör också ta hänsyn till allt ifrån fukt till storlek. För de som vandrar tillsammans finns ett flertal alternativ där sovsäckarna kan kombineras till en dubbelsäck. Förutom trivselfaktorn är detta optimalt för att hålla temperaturen under kalla nätter. Som alltid är det helheten som är intressant. Har du ett bra tält kan du klara dig utmärkt med en något enklare sovsäck. För övernattning i vindskydd eller helt öppet behövs kraftigare alternativ för att ge rätt komfort.

Vill du veta mer om hur du väljer rätt sovsäck? Kolla in våran Sovsäcksguide.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…