Avdelning:

Funktion:

Färg:

Klocktyp:

Medföljer:

Tillverkare:

Tillbehör Klockor


Sortering:

Produkter per sida:


Tillbehör klockor

Träningsklockor har växt till en allt större industri och med den kommer en rad tillbehör. Förutom detaljer som armband, vilka slits snabbare än klockan, finns tillbehör som utökar funktionalitet och användningsområden. Genom rätt tillbehör kan en löparklocka ge betydligt mer data, vilket kraftigt bidrar till träningsupplägg och mätning. Garmin HRM4-Run, är ett av alla exempel på pulsmätare vilka kan köpas som tillbehör till kompatibla klockor. Till skillnad från äldre motsvarigheter får användare tillgång till realtidsdata. Träningspasset kan därför fokusera på specifika faktorer.

Webbfunktion

Flera av de träningsklockor och tillbehör som finns tillgängliga använder sig av webben för att ge optimal överblick. Träningsklockor kan behöva vissa tillbehör för att optimalt kommunicera med tjänsterna i fråga. Med klocktillbehöret Polar FlowLink är dataöverföringen ytterst enkel att utföra. Ytterligare ett alternativ är Garmin USB ANT Stick. Du hittar dessa och andra klocktillbehör i vår shop.

Kända varumärken

Bland de som tillverkar klockor samt tillbehör sticker två aktörer ut. Suunto och Garmin är båda kända för att tillverka produkter i världsklass. Från början var visionen inom Suunto att tillverka precisionskompasser. En ambition som kom att bli grundbulten i ett nu globalt känt företag. Garmin är en auktoritet inom navigationsutrustning som även tillverkar träningsklockor GPS och annan utrustning för äventyrsentusiaster.

Populära varumärken

Laddar…