20% rabatt på underställ och tröjor* | Kod: LAYERS
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara" & Norrøna. Dras från rek. pris. T.o.m. 31/1-2022.
 » 

Vindjacka

Nyhet
-23%
-23%
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
-35% Odlo W's Jacket Softshell Aeolus Element - En varm softshelljacka till dam från Odlo!
-30%
-30%
-20%
-35%
-25%
-35%
-25%
Visar sida 1 av 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • Visar sida 1 av 3

Bästsäljare

-20%
-23%
-20%

En vindjacka från oss är inte bara vindtät, den är dessutom snygg, skön och har hög kvalitet. Hos oss hittar du många olika modeller som du kan ha oavsett om du ska träna, vandra eller vill ha en snygg och skön vindjacka till vardags.

Många av våra vindjackor är dessutom vattenavvisande. Om du använder din vindjacka med ett eller flera värmande lager kan du använda den även under kallare årstider.

För dig som tycker att varje plaggs vikt är av betydelse har vi ultralätta vindjackor från bland annat Houdini och Lundhags.

Vi har en ultralätt, vind- och vattentät jacka för barn från Isbjörn. Vindjackan har utmärkt andningsförmåga och passar all slags aktivitet i alla väder.

Till vuxna har vi noga valt ut olika modeller av vindjackor från bland annat Bergans, Craft, Houdini, Marmot och Salomon.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…