20% rabatt vid köp över 1500kr* | Kod: OE1500
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronik, cyklar & kajaker. Dras från rek. pris. T.o.m. 26/1-2022.
 » 

Allroundjacka

-23%
-23%
-35%
-35%
-35%
-23%
-20%
-30%
-35% Klättermusen Einride Jacket W's - Skaljacka i ekologisk bomull för damer
-16% Chevalier Pointer Pro Coat 2.0 är en jacka anpassad för jakt
-30%
-35%
-20% Swedteam Husky Pro M Jacket, jaktjacka
-25% Kamouflagejacka
-35%
-35%
Visar sida 1 av 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • Visar sida 1 av 3

Bästsäljare

-23%
-23%
-16% Chevalier Pointer Pro Coat 2.0 är en jacka anpassad för jakt

Här hos oss hittar du allroundjackor, vandringsjackor och friluftsjackor som passar lika bra till vardags som ditt outdooräventyr. Våra jackor är funktionella, bekväma och dessutom snygga. Hos oss hittar du allt från tunnare jackor till fodrade jackor som passar för flera olika årstider och äventyr.

För dig som vill ha en mjuk värmeisolerande jacka har vi bland annat ulljackor från Bergans. Fördelen med kläder av ull är att de torkar snabbt, transporterar bort fukt samtidigt som de värmer. Vill du ha ett extra vindskydd så finns till exempel Bergans Microligt-jacka.

Om du vill ha en jacka som inte ger dig skavsår när du bär en ryggsäck så har vi bland annat Haglöfs snygga Trail Anorak som saknar axel- och sidsömmar. Jackan är dessutom tillverkad av miljövänligt material, perfekt för dig som värnar om naturen.

Våra allroundjackor är noga utvalda från bland annat Houdini, Klättermusen, Lundhags, Norröna och Röjk. Oavsett om du ska klättra, vandra eller bara vill ha en snygg och funktionell jacka till vardags så har vi en modell som passar just dig och ditt äventyr.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…