Avdelning:

Färg:

Mer...

Storlek:

Mer...

Storlek - Barn:

Mer...

Tillverkare:

Mer...

Regnjacka

Sortera på:

Produkter per sida:

1299 kr 836 kr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Visar sida 1 av 4

Regnjacka

Med en regnjacka av bra kvalitet håller du kroppen torr och varm när det regnar så att du kan njuta av din tur även när solen inte skiner. En regnjacka kan med fördel även användas vid blöta aktiviteter för att förhindra att bli blöt.

Vi har många olika regnjackor och regnkappor online för både barn, dam och herr. De finns regnjackor i olika utförande speciellt utformade för att passa olika typer av aktiviteter allt från klättring, vandring och paddling till löpning och vardagsanvändning. Gemensamt för alla våra regnkläder, förutom att de självklart är vattentäta, är att de är av hög kvalitet, har bra komfort och är snygga.

En bra regnjacka ska andas och ha tejpade sömmar och vattenavvisande blixtlås så att det inte läcker in vatten. Vi har många olika modeller som passar till olika typer av aktiviteter som till exempel löpning, vandring, klättring eller när är ute och paddlar kajak. Vi har även snygga parkas från bland annat Kari Traa som skyddar dig mot regn till vardags.

Vi har tagit in regnjackor som vi tror på eftersom de håller hög kvalitet och passar lika bra till vardags som till tuffare aktiviteter. Hos oss hittar du vattentäta, funktionella, slitstarka och dessutom både snygga och bekväma regnjackor.

Vi har prisvärda, slitstarka och sköna regnjackor för barn från Isbjörn, Molo och Patagonia som håller ditt barn torr och varm under regniga familjeäventyr. Till vuxna hittar du snygga och funktionella regnjackor från bland annat Bergans, Haglöfs, Helly Hansen, Marmot, Patagonia och Vaude.

Populära varumärken

Laddar…