Avdelning:

Färg:

Mer...

Storlek - Barn:

Mer...

Storlek:

Mer...

Tillverkare:

Mer...

Skaljacka


Sortering:

Produkter per sida:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Visar sida 1 av 12:

Skaljacka

En skaljacka är en tunnjacka utan egen isolering som med fördel kan användas ihop med både fleecejackor, underställ och andra mellanlager för att på så sätt reglera värmen. Skaljackan är vädertålig och med rätt tillbehör kan jackan i princip användas året om. Söker du en mångsidig jacka är en skaljacka ett bra val för dig.

Ditt yttersta lager av kläder är en skaljacka som ska skydda dig mot vind och fukt samtidigt som den andas och släpper ut överskottsvärme. Hos oss hittar du dessutom skaljackor som är både snygga och bekväma.

Våra skaljackor passar utmärkt för olika typer av aktiviteter utomhus. Vind-och vattentäta skaljackor är ofta ett förstahandsval för vandrare eftersom det då är enkelt att växla mellan olika plagg när vädret snabbt förändras. Om du hänger upp din skaljacka på din ryggsäck kan du snabbt få på dig ett skyddande skal när det behövs utan att du behöver öppna ryggsäcken.

En skaljacka är en mångsidig jacka som du kan använda året runt. Skaljackan är en tunnare jacka utan något eget värmande lager. Tanken är att du själv ska kunna välja om du vill ha ett eller flera värmande lager under din skaljacka. Ett värmande lager kan till exempel vara ett underställ i ull eller en fleecejacka. Under kallare dagar kan även en tunnare dunjacka fungera som ett värmande lager.

Hos oss hittar du slitstarka skaljackor för barn från bland annat Bergans, Helly Hansen, Isbjörn och Norröna. Jackorna passar lika bra på sommaren över en t-shirt som över ett underställ och en fleecejacka på vintern. Till vuxna har vi slitstarka och bekväma skaljackor från bland annat Bergans, Haglöfs, Klättermusen, Lundhags, Marmot och Norröna.

Våra skaljackor finns i många olika utföranden men gemensamt är att de är av högkvalitet, slitstarka, funktionella och sist men inte minst både bekväma och snygga. Vi har skaljackor till både barn, dam och herr.

Populära varumärken

Laddar…