Avdelning:

Färg:

Mer...

Storlek:

Mer...

Storlek - Barn:

Mer...

Tillverkare:

Mer...

Skidjacka

Sortera på:

Produkter per sida:

1845 kr 1107 kr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Visar sida 1 av 4

Våra skidjackor är utformade för skidåkning både på längden och tvären men passar även till många andra former av aktiviteter på vintern. En varm skidjacka kan du ha i pulkabacken, när du är ute och vandrar på vintern eller varför inte till vardags när du är på väg till och från arbetet. Vi har både enklare skidjackor och mer avancerade varianter med den senaste tekniken för både barn, dam och herr. Vilken skidjacka som passar dig bäst beror på hur du skall använda den samt vad du har för smak, våra jackor finns i en rad olika modeller och färger. En svart skidjacka är tidlös men med en snygg orange, grön, rosa eller annan färgstark skidjacka så syns du betydligt bättre i skidbacken. Jackorna varierar i tjocklek och värme. Vi har både tjockfodrade jackor och tunnare skalskidjackor där man kompletterar med ett varmare underställ och ytterligare mellanlager om det är riktigt kallt. Gemensamt för alla våra skidjackor är att de är av hög kvalitet, funktionella, slitstarka och flexibla för maximal rörlighet.

Våra skidjackor är noga utvalda från bland annat Bergans, Haglöfs, Houdini, Marmot och Norröna. Vi har valt ut samtliga av våra skidjackor eftersom de är av hög kvalitet, funktionella och av material som tål påfrestningar i sträng kyla. Under riktigt kalla vinterdagar kan du ha en varm underställströja i ull under din skidjacka för att du ska hålla dig varm på bästa sätt.

Hos oss hittar du fodrade skidjackor för barn som är vind- och vattentäta och passar perfekt för lek i snön under kalla vinterdagar. Du hittar varma skidjackor för barn från bland annat Helly Hansen och Isbjörn.

Vi har tjocka skidjackor för riktigt kalla vinterdagar men också tunnare skaljackor som passar utmärkt för alla möjliga vinteraktiviteter tillsammans med ett eller flera värmande lager under jackan.

Populära varumärken

Laddar…