20% extra rabatt på allt inom vandring och camping* | Kod: CAMP20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Alfa, Outdoordays, Mountain Equipment, Meindl, Norrøna, Thule, Tentipi och elektronik. Dras från nuvarande pris. T.o.m. 15/8-2022.

Träningsjacka

Våra träningsjackor är noga utvalda för att du ska hitta en lämplig jacka till just din träning. Vi har flera olika modeller, allt från jackor som passar olika typer av träningsaktiviteter till jackor som är framtagna för just din specifika träning. Du hittar bland annat lätta cykeljackor och löparjackor som värmer under kyliga morgon- eller kvällspass. Vi har även träningsjackor som tar väldigt lite plats och är lätta att packa ner i fickan eller väskan om det skulle bli varmare under joggning- eller cykelturen. Många av våra modeller är dessutom vind-och vattenavvisande.

Hos oss hittar du träningsjackor som är flexibla och av hög kvalitet, de ger dessutom maximal rörelsefrihet och har en bra andningsförmåga. Hos oss hittar du snygga och sköna träningsjackor så att du ska kunna njuta av din träning.

Du hittar träningsjackor för vuxna från bland annat Asics, Craft, Houdini, Icebreaker, Salomon och Swix.

-30%
-30%
-30%
-30%
-30%
-33%
-30%
-30%
-33%
-30%
-30%
-30%
-32%
-40%
Visar sida 1 av 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Visar sida 1 av 4

Bästsäljare

-30%
-30%

Träningsjacka

En träningsjacka är speciellt framtagen och anpassad för olika typer av träningsaktiviteter. Vi har flera olika modeller i vårt sortiment allt från mer generella träningsjackor till jackor anpassade för specifika träningsaktiviteter så som olika typer av cykeljackor, löparjackor m.m. Gemensamma nämnare för våra träningsjackor är att de håller en hög kvalitet, är flexibla för maximal rörelsefrihet och har bra andningsförmåga. Många av våra träningsjackor är dessutom vindtäta samt vattenavvisande och i vissa fall även vattentäta.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…