Avdelning:

Färg:

Mer...

Storlek:

Mer...

Storlek - Barn:

Mer...

Storlek - Skor och strumpor:

Tillverkare:

Mer...

Allroundbyxor

Sortera på:

Produkter per sida:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Visar sida 1 av 9

Här hos oss hittar du slitstarka allroundbyxor, friluftsbyxor och vandringsbyxor som samtidigt är snygga och sköna. Våra allroundbyxor är av hög kvalitet och har smarta funktioner. Byxorna passar lika bra till tuff vandring som till familjeutflykter men är även praktiska byxor att ha till vardags. Bra kvalitet är viktigt på kläder som ska tåla hårda påfrestningar. Hos oss hittar du noga utvalda allroundbyxor som alla har hög kvalitet.

När du ska välja ut allroundbyxor så behöver du fundera på vad du ska använda dem till. För maximal rörlighet har vi följsamma byxor som har stretch runt lår, midja och rumpa. Under varma sommardagar kan det vara skönt att snabbt kunna växla mellan shorts och byxor, då är ett par byxor med avtagbara ben ett bra val. Om du vill kunna ha dina byxor både på sommaren och vintern så ska du välja ett par lösare byxor. På vintern när det är kallt kan du då ha ett värmande lager under och ett par skalbyxor ovanpå som ett extra skyddande skal. För tuffare terräng och hårda utmaningar är det bra om dina byxor är förstärkta på knän, rumpa och benslut. Ett par byxor av snabbtorkande material gör mycket för att ditt äventyr ska bli så behagligt som möjligt.

Slitstarka och sköna allroundbyxor för barn hittar du från Houdini, Isbjörn, Lundhags och Norröna. Hos oss hittar du allroundbyxor för vuxna från bland annat Bergans, Haglöfs, Houdini, Klättermusen, Lundhags och Norröna.

Populära varumärken

Laddar…