Avdelning:

Färg:

Storlek:

Storlek - Barn:

Tillverkare:

Mer...

Fodrade Byxor

Sortera på:

Produkter per sida:

695 kr 348 kr
495 kr 248 kr

När det blir kallt ute är ett par fodrade byxor en bra investering. Med ett par fodrade byxor håller du dig varm när du är ute och till exempel springer eller åker skidor. Vi har fodrade byxor som värmer, stöter bort fukt men som samtidigt andas och därmed håller dig varm och torr när du är ute på dina vinteräventyr. Vi har allt från tunt fodrade byxor som du kan ha under ett par skalbyxor till tjockare byxor som även skyddar mot väta och vind.

För dig som vill ha ett värmande lager över dina löpartights eller under ett par skalbyxor så har vi förstärkningsshorts från Houdini. Vadderingen över rumpa och lår värmer där det behövs men ger samtidigt rörelsefrihet när du är ute och springer eller vandrar under kalla vinterdagar.

Våra fodrade byxor från bland annat Norröna har en flexibel passform, justerbar midja och är enkla att ta av och på eftersom de har blixtlås längs med benen.

Extremt lätta vindtäta och vattenavstötande byxor hittar du från bland annat Bergans, dessutom tar byxorna väldigt lite plats i packningen.

Fodrade byxor för barn hittar du till exempel från Bergans. Byxorna är slitstarka, vatten- och vindtäta som både värmer och andas. Fodrade barnbyxor från Bergans tål tuffa vinterlekar och håller ditt barn varm och torr. Vi har även fodrade byxor för barn från Didriksons, Helly Hansen och Isbjörn.

Hos oss hittar du fodrade byxor för vuxna från bland annat, Haglöfs, Helly Hansen, Lundhags, Mammut och Marmot.

Populära varumärken

Laddar…