Avdelning:

Färg:

Storlek:

Mer...

Storlek - Barn:

Mer...

Tillverkare:

Mer...

Regnbyxor

Sortera på:

Produkter per sida:

  • 1
  • 2
  • Visar sida 1 av 2

Ett par regnbyxor av bra kvalitet håller dig torr så att du kan njuta av din tur oavsett om regnet öser ner eller när det är fuktigt ute i skog och mark. För visst är det mysigt att vara utomhus även när det regnar, så länge dina kläder stöter bort fukt och håller kroppen varm och torr.

Bra regnbyxor ska andas, ha tejpade sömmar och vattenavvisande blixtlås så att det inte läcker in vatten. Många av våra regnbyxor har dragkedjor längs med benen för att du snabbt och smidigt ska kunna få på dig dina regnbyxor om det börjar regna. Titta gärna på våra populära regnbyxor med sidodragkedjor från till exempel Patagonia eller Marmot.

Våra regnbyxor passar lika bra till vardags som till tuffare aktiviteter. Hos oss hittar du regnbyxor som är av riktigt bra kvalitet, de är vattentäta, funktionella, slitstarka och dessutom både snygga och bekväma.

Vi har prisvärda, slitstarka och sköna regnbyxor för barn från Didrikson, Tretorn och Marmot. Med dessa regnbyxor håller sig ditt barn varm och torr under regniga familjeäventyr.

För dig som vill ha regnbyxor som är lätta och har reflekterande detaljer har vi regnbyxor från bland annat Vaude. De är perfekta för cykelturen eftersom de är sydda så att du ska få maximal rörelsefrihet när du är ute och cyklar.

Populära varumärken

Laddar…