20% rabatt på träningskläder & löparskor* | Kod: SWEAT20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Norrøna & Mountain Equipment. Dras från rek. pris. Gäller t.o.m. 9/10-2022.

Regnbyxor

-28%
-24% Black Diamond W Stormline Stretch Rain Pants - Vind- och vattentäta regnbyxor för damer
-20%
-20%
-20%
-20%
-30%
-20%
-25%
-35% Tretorn Kids Packable Rainset - Regnställ med jacka och byxa för barn
-27%
-30% Regnbyxor för herrar
-30%
-70% Regnbyxor för barn
-53% Vattentätt regnställ till barn
-30%
-30% Regnbyxor för herrar
-50% Regnbyxor till barn
-30% Tretorn Kids High Rainpant - Vattentäta regnbyxor med hängslen för barn
-35%

Bästsäljare

-28%
-24% Black Diamond W Stormline Stretch Rain Pants - Vind- och vattentäta regnbyxor för damer
-20%
-30% Regnbyxor för herrar

Ett par regnbyxor av bra kvalitet håller dig torr så att du kan njuta av din tur oavsett om regnet öser ner eller när det är fuktigt ute i skog och mark. För visst är det mysigt att vara utomhus även när det regnar, så länge dina kläder stöter bort fukt och håller kroppen varm och torr.

Bra regnbyxor ska andas, ha tejpade sömmar och vattenavvisande blixtlås så att det inte läcker in vatten. Många av våra regnbyxor har dragkedjor längs med benen för att du snabbt och smidigt ska kunna få på dig dina regnbyxor om det börjar regna. Titta gärna på våra populära regnbyxor med sidodragkedjor från till exempel Patagonia eller Marmot.

Våra regnbyxor passar lika bra till vardags som till tuffare aktiviteter. Hos oss hittar du regnbyxor som är av riktigt bra kvalitet, de är vattentäta, funktionella, slitstarka och dessutom både snygga och bekväma.

Vi har prisvärda, slitstarka och sköna regnbyxor för barn från Didrikson, Tretorn och Marmot. Med dessa regnbyxor håller sig ditt barn varm och torr under regniga familjeäventyr.

För dig som vill ha regnbyxor som är lätta och har reflekterande detaljer har vi regnbyxor från bland annat Vaude. De är perfekta för cykelturen eftersom de är sydda så att du ska få maximal rörelsefrihet när du är ute och cyklar.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…