20% på valfria löparskor!
Kod: RUN20 | *Ej On. Från rek. pris t.o.m. 2021-04-14.
 » 

Skalbyxor

Nyhet
Nyhet
Nyhet
Visar sida 1 av 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • Visar sida 1 av 3

Bästsäljare

Ett par skalbyxor är ditt yttersta lager av kläder som stöter bort vind och fukt samtidigt som de andas och släpper ut överskottsvärme. Våra skalbyxor skyddar dig inte bara mot vind och väta, de är dessutom snygga och bekväma.

Skalbyxor är ett par tunnare byxor utan något eget värmande lager. Tanken är att du själv ska kunna reglera med ett eller flera värmande lager under dina skalbyxor beroende på väderlek och årstid. Ett värmande lager under dina skalbyxor kan till exempel vara ett underställ i ull eller ett par vandringsbyxor om det är kyligt ute.

Hos oss hittar du slitstarka skalbyxor för barn från bland annat Isbjörn och Norröna. Skalbyxorna för barn är lätta nog att ha på sommaren men samtidigt tillräckligt tåliga för äventyr på is och snö. Prisvärda skalbyxor för barn hittar du bland annat från Bergans, Houdini och Helly Hansen.

Vi har skalbyxor av hög kvalitet för vuxna från bland annat Bergans, Haglöfs, Houdini, Klättermusen och Lundhags. Vill du satsa på ett par multifunktionella skalbyxor som är vind- och vattentäta så har vi bland annat Houdinis populära skalbyxor som finns i många härliga färger.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…