Avdelning:

Färg:

Storlek:

Mer...

Storlek - Barn:

Mer...

Tillverkare:

Mer...

Skalbyxor

Sortera på:

Produkter per sida:

663 kr 1000 kr
86/92 98/104 110/116
395 kr 599 kr
116 Cm 122 Cm 128 Cm 140 Cm
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Visar sida 1 av 4

Ett par skalbyxor är ditt yttersta lager av kläder som stöter bort vind och fukt samtidigt som de andas och släpper ut överskottsvärme. Våra skalbyxor skyddar dig inte bara mot vind och väta, de är dessutom snygga och bekväma.

Skalbyxor är ett par tunnare byxor utan något eget värmande lager. Tanken är att du själv ska kunna reglera med ett eller flera värmande lager under dina skalbyxor beroende på väderlek och årstid. Ett värmande lager under dina skalbyxor kan till exempel vara ett underställ i ull eller ett par vandringsbyxor om det är kyligt ute.

Hos oss hittar du slitstarka skalbyxor för barn från bland annat Isbjörn och Norröna. Skalbyxorna för barn är lätta nog att ha på sommaren men samtidigt tillräckligt tåliga för äventyr på is och snö. Prisvärda skalbyxor för barn hittar du bland annat från Bergans, Houdini och Helly Hansen.

Vi har skalbyxor av hög kvalitet för vuxna från bland annat Bergans, Haglöfs, Houdini, Klättermusen och Lundhags. Vill du satsa på ett par multifunktionella skalbyxor som är vind- och vattentäta så har vi bland annat Houdinis populära skalbyxor som finns i många härliga färger.

Populära varumärken

Laddar…