Avdelning:

Färg:

Storlek:

Mer...

Storlek - Barn:

Tillverkare:

Mer...

Skidbyxor

Sortera på:

Produkter per sida:

1645 kr 987 kr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Visar sida 1 av 4

Skidbyxor är utformade för skidåkning både på längden och tvären men passar även till alla andra former av aktiviteter på vintern. Ett par varma skidbyxor kan du ha i pulkabacken, när du vandrar på vintern eller varför inte till vardags när du är på väg till och från arbetet.

Vi har både tjockare skidbyxor för riktigt kalla vinterdagar men också tunnare skalbyxor som passar utmärkt för alla möjliga vinteraktiviteter. Norröna har bland annat militärinspirerade Gore-Tex skalbyxor som tål hårt väder och är speciellt framtagna för freeride och feestyleåkning.

Våra skidbyxor för barn är av märkena Isbjörn och Bergans. Samtliga skidbyxor är fodrade, vind- och vattentäta byxor som andas och passar perfekt för lek i snön under kalla vinterdagar.

Skidbyxor för vuxna hittar du från bland annat Bergans, Haglöfs, Houdini och Norröna. Vi har valt ut samtliga modeller eftersom de är av hög kvalitet, är funktionella och av material som tål påfrestningar i sträng kyla. Under riktigt kalla vinterdagar kan du ha ett par varma underställsbyxor i ull under dina skidbyxor för att hålla värmen optimalt.

Populära varumärken

Laddar…