20% på valfria löparskor!
Kod: RUN20 | *Ej On. Från rek. pris t.o.m. 2021-04-14.
 » 

Snacks

Snacks och mellanmål

Ibland behöver du kanske extra energi mellan måltiderna. Hos oss på Outdoorexperten hittar du allt från torkat kött, protein- och energibars till rostade jordnötter. Vi har snacks som snabbt ger dig energi och som är idealiskt för dig som är ute och tränar och tävlar men även för dig som vill ha ett gott mellanmål på din vandring eller kajaktur.

Våra crunchy bars är lättsmälta och ger dig snabbt extra protein och energi när du har ansträngt dig hårt. De innehåller både kalium och magnesium, och dessa mineraler förbygger kramp i dina muskler.

Vi har även flera olika efterrätter som ger dig extra energi och piffar upp din måltid. Välj bland flera av våra goda efterrätter som vaniljdessert, chokladpudding eller varför inte ett par kex med riven parmesanost?

Placera alltid minst ett mellanmål lättillgängligt i din ryggsäck eller i byxfickan så att du snabbt kan få i dig extra energi när dina krafter börjar ta slut.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…