Tillverkare:

Frystorkad mat

-

Sortera på:

Produkter per sida:

  • 1
  • 2
  • 3
  • Visar sida 1 av 3

Frystorkad mat passar för dig som vill bära lätt

Frystorkad mat är det enklaste och bland det lättaste sättet för dig att ta med god och näringsrik mat på längre turer. Maten är lätt att tillaga med hjälp av enbart varmt vatten. Frystorkad mat är framtaget för att bevara alla viktiga näringsämnen, smaka gott och ta väldigt lite utrymme i din ryggsäck.

Så här enkelt tillagar du frystorkad mat

  1. Öppna påsen
  2. Tillsätt kokande vatten enligt anvisningarna på förpackningen
  3. Rör om
  4. Stäng påsen och låt stå enligt anvisningarna
  5. Öppna påsen och rör om igen
  6. Måltiden är klar att äta!

 

Frystorkad mat har lång hållbarhet och väger runt 100-300 gram per förpackning beroende på vilken maträtt du väljer att ta med. Påsarna är kompakta och väger lite jämfört med annan mat. Därför passar frystorkad mat utmärkt till de länge vandringsturerna eller när du vill få ner vikten på din packning. Mat som är frystorkad har dessutom väldigt lång hållbarhet så det är bara att bunkra upp med mat i ditt outdoorskafferi. Med frystorkad mat i skafferiet har du alltid mat redo oavsett om du är hemma eller ska iväg på en tur.

Hos oss hittar du frystorkad mat från bland annat Real Turmat, Trek'n Eat, Blåband och Adventure Foods. Vi har även en hel del frystorkade frukosträtter för dig som kanske vill ha yoghurt med müsli, äggröra eller gröt till frukost.

Populära varumärken

Laddar…