BLACK FRIDAY

Sortera på:

Produkter per sida:

Här har vi samlat svar på vanliga frågor om vår Black Friday-rea. Frågor om till exempel öppet köp, fraktalternativ, returer och betalsätt hittar ni antingen i våra Frågor & Svar eller i våra Köpvillkor. Om du har frågor som fortfarande inte blivit besvarade kan du alltid ta kontakt med vår fantastiska kundservice, så hjälper vi dig!

När är Black Friday 2020?

Black Friday infaller alltid dagen efter den amerikanska högtiden Thanksgiving den fjärde torsdagen i november. Du kan alltså säga att Black Friday alltid infaller den fjärde fredagen i november. 
 
Black Friday 2020: 27 november. 
Black Friday 2021: 26 November
Black Friday 2022: 25 November
 

Hur länge pågår Black Friday?

Vår Black Friday-rea pågår från 00.00 natten till fredag till och med måndag natt 00.00. 
 

Vilka produkter var mest populära under Black Friday 2019?

2019 var både utrustning och jackor populära i varukorgarna, men även vinterskor, elektronik från varumärken som Garmin, och dubbade skor från exempelvis Icebug låg högt i topp.  

När skickar vi din order?

Vi är medvetna om den högre belastningen under Black Friday, och vårt lager är väl förberedda med god bemanning under helgen för att kunna hantera de ökade volymerna och skicka ditt paket så fort som möjligt. Vi vill dock ändå reservera oss för längre leveranstider än normalt, då trycket även blir högre hos våra transportörer. Om du behöver få ditt paket så fort som möjligt rekommenderar vi därför att du väljer fraktalternativet Express, då detta alternativ prioriteras.
 

Kommer den här produkten vara med i rean?

Vi kan tyvärr inte ge ut information om vilka produkter som är med på rean eller vilka priser som kommer gälla. Vi kan dock säga att vi fyller på rean regelbundet under Black Friday-helgen, så kika in för att se om det har kommit in något nytt!

Populära varumärken

Laddar…