Färg:

Säsonger:

Tillverkare:

Hammock


Sortering:

Produkter per sida:

  • 1
  • 2
  • Visar sida 1 av 2:

HAMMOCK

Tänk dig att vaggas till sömns direkt under stjärnorna i din hängmatta. En hammock är smidig att ta med sig, enkel att sätta upp och ta ner. Hos oss hittar du fler olika modeller av hammockar eller en snugpak som de också kallas som är anpassade att övernatta i när du är ute på tur.

En hammock passar dig som vill öka känslan av att sova ute i det fria men fortfarande sova skönt samtidigt som du skyddas mot insekter och väta. Fördelen med att ta med sig en hammock istället för ett tält är att packningen blir lättare och en hammock tar mindre plats. En hammock passar utmärkt för vandring, kajakturer, camping och cykelturer.

Med en hammock i din packning slipper du leta efter en lämplig tältplats för att du ska kunna sova bekvämt. En hammock hänger du enkelt upp mellan två träd med hjälp av till exempel karbinhakar och linor.

Tänk på att köpa en hammock av ett snabbtorkande material med andasförmåga så att du slipper sova i fukt. Många av våra hammockar levereras med ett regnskydd och ett myggnät som skyddar dig mot insekter och väta under natten.

Vi har hammockar från bland annat Hennessy, Exped, Therm-a-rest och Sea to Summit som är redo att vagga dig till en god natts sömn direkt under trädkronorna. Vi har även hammockar från Thule, anpassade för barn så att ditt barn kan sova tryggt och säkert.

Populära varumärken

Laddar…