Färg:

Tillverkare:

Multisportvagn

Sortera på:

Produkter per sida:

Cykelvagnar & Multisportvagnar

En cykelvagn eller en multisportvagn är en flexibel vagn som du kan använda när du vill vandra, cykla, åka längdskidor eller springa.

En multisportvagn är perfekt för dig som är en aktiv förälder och vill ta med dig ditt barn ut på ett säkert och bekvämt sätt. Med en multisportvagn tar du med dig ditt barn ut i terrängen där vanliga barnvagnar inte tar sig fram lika lätt. Många av Thules modeller kan du enkelt använda som en vanlig barnvagn när du vill. Du kan också använda multisportvagnen till att på ett enkelt och smidigt sätt få med dig din utrustning utan att behöva bära tungt.

Med en multisportvagn kan du enkelt växla mellan olika aktiviteter om till exempel väderleken skulle förändras under dagen.

Här på Outdoorexperten har vi olika modeller av Thules multisportvagnar med plats för upp till två barn som tillsammans väger 45 kilo. Ett utmärkt val för den äventyrslystna familjen men även för dig som vill underlätta familjens vardag. Med Thules multisportvagnar kan du och din familj kombinera motion och styrketräning med utflykter eller veckohandling.

Populära varumärken

Laddar…