20% rabatt på nyheter!
KOD: NEW23.
Se villkor.

Laddare

/images/product/medium/67157.jpg
False
/images/product/medium/67154.jpg
False
/images/product/medium/67153.jpg
False
/images/product/medium/67163.jpg
False
/images/product/medium/67164.jpg
False
/images/product/medium/68849.png
False
/images/product/medium/76293.jpg
False
-20%
/images/product/medium/75361.jpg
False
-31%
/images/product/medium/74713.jpg
False
-17%
/images/product/medium/76294.jpg
False
/images/product/medium/36014.jpg
False
/images/product/medium/74716.jpg
False
/images/product/medium/42056.jpg
False
/images/product/medium/44133.jpg
False
Batteripack för Lenzprodukter
/images/product/medium/42059.jpg
False
/images/product/medium/65661.jpg
False
/images/product/medium/42057.jpg
False
Powertraveller Falcon 7 solcellsladdare
/images/product/medium/42055.jpg
False
/images/product/medium/74703.jpg
False

Laddare när du inte har tillgång till elektricitet

En laddare eller en strömförsörjare till mobilen eller kamerans batteri kan vara bra att ta med sig när du är ute och vandrar, cyklar eller paddlar kajak.

Här hos oss på Outdoorexperten hittar du olika typer av laddare för friluftsliv.

Ladda laddaren hemma

BioLite Charge är en uppladdningsbar batteriladdare som du laddar upp hemma innan du beger dig iväg på ditt äventyr. Med hjälp av en USB-sladd kan du ladda upp ditt batteri i mobilen eller kameran när det börjar ta slut. En uppladdningsbar laddare passar för dig som vill ha ett extra batteri till vardags men också för ett par dagars friluftsliv.

Låt solen ladda upp batteriet

En solcellsladdare från BioLite passar dig som ska ut och vandra långt, häng upp solpanelen på ryggsäcken och ladda upp mobilen eller lampan medan du vandrar. Vi har flera olika modeller av hög kvalité.

Låt elden ladda batteriet medan du lagar mat

BaseCamp och Bio Lite CampStove är två perfekta lösningar för dig som ska bege dig ut på ett längre äventyr. Med hjälp av dessa smarta laddare kan du laga mat samtidigt som du laddar upp batterierna. Med hjälp av bränsle från naturen kan du laga mat och ladda telefonen samtidigt, smidigt och enkelt eftersom du inte behöver ta med dig något bränsle eller extra batterier.

Strömförsörjning via portabla smarta laddare för friluftsliv. Ladda din telefon, padda eller annan utrustning med en solcellsladdare eller någon annan av våra smarta laddare.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…