20% rabatt på nyheter!
KOD: NEW23.
Se villkor.

Räddningslinor

-20%
/images/product/medium/48062.jpg
False
Lundhags Speik Secura Safety System - Säkerhetssystem för snabba kamraträddningar på isen
/images/product/medium/58456.jpg
False
Zandstra Safety Line Set - Ett räddningssystem från Zandstra.
-29%
/images/product/medium/38216.jpg
False
/images/product/medium/37944.jpg
False
Lundhags Secura Safety System
/images/product/medium/25760.jpg
False
Lundhags Norröra Rescue Line Pro
/images/product/medium/25759.jpg
False
Lundhags Norröra Rescue Line

Räddningslinor för långfärdsskridskoåkare

Räddningslinan, eller kastlinan, är en viktig del i din säkerhetsutrustning när du åker långfärdsskridskor. Det är med hjälp av en räddningslina som du kan ge eller få hjälp med att ta dig upp ur en isvak. Här hittar du räddningslinor för långfärdsskridskoåkning från varumärken som Lundhags & Zandstra.

Räddningslinan ska alltid vara lättåtkomlig när du åker långfärdsskridskor. Att förvara sin räddningslina i ryggsäcken kan vara förödande eftersom ryggsäcken blir din flytväst, och har du plurrat vill du inte behöva ta av dig det som håller dig vid ytan. Räddningslinan har ofta en tyngd som förenklar kastet, men för gramjägaren finns även modeller som t.ex. Norrøna Pro som kommer utan tyngd. I det tomma utrymmet kan du då exempelvis förvara nödvändiga reservdelar och verktyg istället. Vi rekommenderar att du provkastar din räddningslina flera gånger för att verkligen kunna få till ett bra kast om olyckan väl är framme. 

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…