10% extra rabatt på kläder, skor & kängor
KOD: OUT23
Se villkor.

Kompressionströjor

-20%
/images/product/medium/67977.jpg
False
-20%
/images/product/medium/67978.jpg
False
-32%
/images/product/medium/23052.jpg
False
2XU Compression S/S Top W

Kompressionströjor för ökad blodcirkulation

I träningsvärlden pratas det ofta om kompressionstights, men visste du att det även finns t-shirts och tröjor med kompressionsegenskaper? Här har vi samlat alla våra kompressionströjor på ett och samma ställe så att du enkelt kan jämföra olika alternativ och välja vilken kompressionstyp som passar dig. Tänk på att storleken på kompressionströjor kan skilja sig från vanliga funktionströjor. Var därför noga med att kolla storlekstabeller och läsa beskrivningar.

Precis som kompressionstightsen är effekten av en kompressionströja densamma, det vill säga; snabbare återhämtning och ökad blodcirkulation. Du får även bättre syreupptag och en mer stabiliserad bål, vilket kan vara fördelaktigt vid tuff träning. En kompressionströja kan också hjälpa dig att bibehålla en bättre hållning genom hela träningspasset. Om ett mmHg-nummer är angivet, står det för hur mycket kompression tröjan ger. Skalan ligger mellan 8 mmhg till 40 mmhg, men grundregeln är; ju högre nummer, desto mer kompression. För kompression över 30 mmHg bör du se till att konsultera en läkare först, då kompression av denna höga grad är avsedd för personer med kroniskt låg blodcirkulation.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…