Avdelning:

Färg:

Mer...

Storlek - Barn:

Mer...

Storlek - Handskar:

Storlek:

Mer...

Tillverkare:

Mer...

Underställstyper:

Underställströjor


Sortering:

Produkter per sida:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Visar sida 1 av 14:

Underställströjor i merinoull & syntet för alla årstider


Letar du efter en snygg och skön underställströja har du hittat rätt! Här finns mängder av underställströjor i både ull och syntet för dam, herr och barn, så att du kan vara säker på att hitta en som passar just dig och dina behov. Vi erbjuder underställ från mängder av populära varumärken som Woolpower, Aclima, Devold, Kari Traa, Norröna och Icebreaker.

När du väljer din underställströja kan du utgå ifrån var, när och hur du kommer använda den. Underställströjor i syntet fungerar för alla högintensiva aktiviteter där du prioriterar maximal fukttransport. Men för användning vid t.ex. vinterlöpning eller alpina sporter som skidåkning, kan det vara skönt med en överdel som värmer även om den skulle bli blöt. Då kan en tröja i merinoull på vara ett bra val för dig. Ullen andas väl och motverkar dålig lukt, samtidigt som du får den värme du behöver. Vill du ha extra skydd för halsen kan du välja en “half zip”-tröja med en högre krage, och för skydd mot jobbiga glipor där kyla kan leta sig in finns det underställströjor från exempelvis Woolpower som har längre rygg.

En överdel i merinoull är också fördelaktigt vid vår, sommar & höstaktiviteter, t.ex. vid vandring. Men se då till att välja en lättare merinoullströja på ca 150 gram istället, då det passar bättre vid ett mildare klimat. Och kom ihåg - för att du ska bli nöjd med din nya underställströja och känna dig riktigt bekväm i den behöver du ta hänsyn till din normala kroppstemperatur och välja därefter. Lycka till!

Populära varumärken

Laddar…