Avdelning:

Färg:

Mer...

Storlek:

Storlek - Barn:

Mer...

Tillverkare:

Mer...

Underklädestyper:

Underställstyper:

Underställsbyxor

Sortera på:

Produkter per sida:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Visar sida 1 av 4

Underställsbyxor för träning, vardag & friluftsliv


Här hittar du alla våra mjuka och sköna underställsbyxor samlade på ett och samma ställe! Här finns allt mellan syntetmaterial och finaste merinoull, samt från 3/4-byxor till hellånga underställ beroende på behov. De olika underdelarna finns för dam, herr och barn från kända varumärken som Devold, Aclima, Woolpower, Kari Traa, Icebreaker och Norröna.

När det kommer till frågan om du ska välja ett par underställsbyxor i syntet eller ull, handlar det helt enkelt om smak och behov. Ska du exempelvis träna och prioriterar maximal fukttransport, hållbarhet och slitstyrka är ett par underställsbyxor i syntetiskt material ett bra alternativ. Vill du addera värmeisolering därtill är merinoullen en stark kandidat. Merinoullen är ett naturligt, självrenande material som inte bara andas väl utan även motverkar dålig lukt. Materialet isolerar värme och kyla lika väl, och du kan därför hålla dig varm eller sval beroende på vad du behöver just i stunden.

Längden på dina nya underställsbyxor beror på vad du själv gillar, men i vissa fall kan det vara fördelaktigt att välja ett par trekvartslånga underställsbyxor. Ett exempel på detta är om du ska åka skidor och upplever att ett par hellånga underställsbyxor knölar sig i pjäxorna. Hur du prioriterar värme, fukttransport och funktion är upp till dig, men hos oss kan du lita på att du alltid hittar ett underställ för varje behov, väder och person!

Populära varumärken

Laddar…