20% på jackor, tröjor & underställ* | Kod: WINTER20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Härkila, Mountain Equipment & Norrøna. Dras från rek. pris. Giltig t.o.m. 5/12-2022.

Syntetunderställ

Nyhet
-37%
Nyhet
-25%
-19%
-17%
-35%
-38%
-30%
-28%
Nyhet
-28%
-31% Craft Storm Shorts M, fodrade värmeshorts
-29%
-29%
-15%
Visar sida 1 av 2
  • 1
  • 2
  • Visar sida 1 av 2

Bästsäljare

-17%
-38%
-35%
Nyhet

Syntetunderställ för en hög aktivitetsnivå


Letar du efter ett underställ till träningen? Då kan ett syntetunderställ vara rätt val för dig. Här hittar du ett brett utbud av syntetunderställ för dam, herr och barn från varumärken som Craft, Houdini, Patagonia och Helly Hansen.

Underställ i syntet är vanligtvis tillverkade av 100% polyester, eller någon sorts polyesterblandning. Dessa underställ är perfekta att använda när du tränar och svettas mycket, både på sommaren och på vintern. De erbjuder nämligen bästa möjliga fukttransport och ser till att du håller dig torr oavsett vilken utmaning du står inför. En del syntetunderställ är också behandlade med t.ex. Polygiene, som ytterligare hjälper till att hålla eventuell dålig lukt borta. Vid aktiviteter där du pendlar i aktivitetsnivå kan det vara bra att veta att ett svettigt syntetunderställ ofta upplevs kallt mot huden när du väl har dragit ned tempot. Ska du vara aktiv i kylan länge kan det därför vara värt att överväga ett lättare underställ i t.ex. merinoull som värmer även om det blir fuktigt. Merinoullen är också självrengörande och motverkar dålig lukt naturligt. Ett annat alternativ är att kombinera ett underställ i syntet och ett i merinoull för att få det bästa av två världar. Du kan även välja ett underställ som är tillverkat i en del polyester och en del ull, ett exempel på detta är Craft som har gjort ett syntetunderställ som heter Wool Comfort.

För att se våra merinounderställ, klicka här >>

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…