20% på jackor, tröjor & underställ* | Kod: WINTER20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Härkila, Mountain Equipment & Norrøna. Dras från rek. pris. Giltig t.o.m. 5/12-2022.

Fingervantar

Nyhet
-26% Black Diamond Dirt Bag Gloves - Skid- och arbetshandskar
-31%
-23% Black Diamond Midweight Wooltech Gloves - Innerhandskar i ull och fleece för damer och herrar
-25%
Nyhet
-20%
-29%
-40% Sealskinz All Weather Shooting Glove - En vattentät jakthandske till dam och herr från Sealskinz!
-27%
-30% Swix Endure Split Mitt - En varm skidhandske till både dam och herr från Swix
-30%
Visar sida 1 av 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Visar sida 1 av 6

Bästsäljare

-26% Black Diamond Dirt Bag Gloves - Skid- och arbetshandskar

Fingervantar i skinn & ull för alla aktiviteter 


Här hittar du fingervantar i olika material som ull, äkta skinn och Gore-Tex för dam, herr och barn på ett och samma ställe. Du kan bland annat hitta överdragsvantar med eller utan fingrar, samt innerhandskar för extra värmeisolering. Vi erbjuder ett brett sortiment från populära varumärken som Hestra, Black Diamond, The North Face, Outdoor Research och Kombi.

Fingervantar låter dig behålla rörelsefriheten samtidigt som dina händer håller sig varma. De är därför utmärkta att använda vid högintensiva aktiviteter som exempelvis löpning eller längdskidåkning, där du snabbt jobbar upp en bra grundvärme i kroppen. Letar du efter handskar till just längdskidåkning finns det modeller som är speciellt framtagna för att stå emot kalla vindar, bland annat har Hestra flera olika modeller med windstopper-material som gör just det. För löpning finns en mängd olika vantar att välja på, från de som erbjuder effektiv fukttransport, till de med touch-funktion så att du enkelt kan byta musik på din smartphone.

Är du extra frusen och kall om händerna kan ett par värmevantar vara ett bra val. Dessa vantar har batteridrivna värmeslingor så att du garanterat håller dig varm om händerna. Se alla våra värmehandskar här >>

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…