20% på ett köp | Kod: OESWE
Fynda kläder & utrustning inför sommaren
Se villkor.

Isdubbar

/images/product/medium/38208.jpg
False
/images/product/medium/70564.jpg
False
/images/product/medium/73175.jpg
False
/images/product/medium/73483.png
False

Isdubbar för långfärdsskridskoåkning

Isdubbarna är en av de viktigaste delarna i din säkerhetsutrustning när du åker långfärdsskridskor. Det är med hjälp av dem du kan få fäste på hal is och på så sätt klättra upp igen om du har plurrat. Här hittar du isdubbar från varumärken som Lundhags & Zandstra.

Olika sorters isdubbar & hur du bär dem på rätt sätt

Att isdubbarna utgör en otroligt viktig del i din säkerhetsutrustning när du ska åka långfärdsskridskor går inte att förneka - men det är tyvärr ingen livförsäkring. Man vet aldrig vad som kan hända och därför måste du alltid ha med dig sällskap ute på isen. På så vis kan ni alltid hjälpa varandra vid en nödsituation. Du ska aldrig förvara dina isdubbar i ryggsäcken, utan de ska alltid hänga högt upp runt halsen så att du mycket enkelt kan få tag på dem om det väl behövs. Öva gärna några gånger på att lossa dina isdubbar när du bär dem runt halsen, så att du kan få in en bra känsla för vilken kraft du ska använda.

När du köper isdubbar ska du helst välja en modell som har visselpipa så att du kan påkalla andras uppmärksamhet om du är i fara. Huruvida du väljer plast- eller gummihandtag på dina isdubbar är dels en smakfråga, men det finns även en viktig funktionell skillnad. Har du blöta handskar kan det nämligen vara svårt att greppa ett plasthandtag ordentligt, därför rekommenderar vi att du väljer ett par isdubbar med gummihandtag. Kostnadsmässigt är det inte jättestor skillnad mellan de två alternativen - men om du går genom isen kommer du vara glad att du valde isdubbarna som ger dig bäst förutsättningar att få grepp och komma upp igen.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…