Spara 100-1000 kr på ditt köp!
Se alla erbjudanden i vår rabattstege på startsidan.
 » 

Tunneltält

-30%
-20%
-20%
-20% Terra Nova Laser Compact 2, tvåmannatält
-20% Terra Nova Laser Compact 1, enmanstält
-25%
-28%
-25% Vaude Mark XT 3P - Ett rymligt och prisvärt tunneltält för tre personer
-20% Lätt och smidigt fjälltält för två personer
-25%
-25%
-25%
-25%
-25%
-18%
-18%
-20% MSR Carbon Reflex 1 Tent V3,enmanstält
-25%

Bästsäljare

-30%
-25% Vaude Mark XT 3P - Ett rymligt och prisvärt tunneltält för tre personer
-20%
-25%
-25%
-20% Terra Nova Laser Compact 2, tvåmannatält

Rymliga tunneltält för alla äventyr


Letar du efter ett tunneltält för 2, 3 eller 4 personer? Här hittar du en mängd olika tunneltält med en eller två absider för alla sorters äventyr. Välj bland populära varumärken som t.ex. Bergans, Helsport, Vaude, Jack Wolfskin & Marmot.

En av de främsta fördelarna med tunneltält är rymligheten i förhållande till en relativt låg vikt. De flesta tält har en eller två väl tilltagna absider, vilket kommer till användning för t.ex. förvaring eller torkning av utrustning. Är ni fler än två som ska tälta kan det vara värt att satsa på ett tunneltält med två absider då det gör logistiken lättare. Tänk på att ett tunneltält behöver fler fästpunkter än ett kupoltält för att kunna stå upp, därför kan det vara svårt att sätta upp ett sådant typ av tält i t.ex. klippiga områden.

När du ska resa tältet är det viktigt att välja plats med omsorg. En optimal tältplats är både skyddad mot hårda vindar, fukt och väta, vilket ibland kan vara svårt att hitta. Därför bör du vara noggrann när du väljer ut ditt tält och se till att det är anpassat för just det äventyr du ska göra. Du kan t.ex. fundera över vilken årstid du ska ut, vilket väder det brukar vara på den plats där tältet ska användas, samt vilka egenskaper ett tält ska ha för att bäst svara på de omständigheterna. Exempel på sådana egenskaper kan vara vindtäthet, vattentäthet eller stabilitet. Oavsett vad som är viktigt för dig hittar du alltid tunneltält med olika egenskaper hos oss, så att du alltid kan vara säker på att du hittar ett som passar för just ditt äventyr!

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…