20% rabatt på vandringskläder!
Kod: HIKE20 | *Ej Norrøna & Mountain Equipment. Från rek. pris t.o.m. 2021-04-19.
 » 

Kupoltält

Visar sida 1 av 2
  • 1
  • 2
  • Visar sida 1 av 2

Självstagande & stabila kupoltält


Ett självstagande kupoltält är ett praktiskt & tåligt alternativ som dessutom är enkelt att resa. Här hittar du kupoltält i olika storlekar för alla sorters äventyr, oavsett om ni är 2, 3 eller 4 stycken som ska sova i det. Välj bland mängder av varumärken som t.ex. Bergans, MSR, Helsport & Marmot. 

En av fördelarna med kupoltält är att de är självstagande och står upp av sig själv bara du skjutit in bågarna, sedan behöver du bara fästa tältet på några ställen i marken för att det inte ska blåsa iväg. Denna typ av tält är därför utmärkt för dig som t.ex. paddlar kajak och stannar till vid en klippa för att övernatta. Den kupolformade designen gör även att tältet behåller stabiliteten och inte påverkas särskilt mycket om vindriktningen skulle ändras. Något som eventuellt kan vara en nackdel är att det kräver fler bågar än t.ex ett tunneltält, vilket gör det lite tyngre. Ett tunneltält har ofta en rymligare absid också, vilket kan vara fördelaktigt om du har mycket utrustning med dig som ska hållas torr. Om detta inte bekymrar dig och du snarare prioriterar bekvämligheten av ett självstagande tält, hittar du alltid ett kupoltält som passar just dig och dina behov här!

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…