20% på jackor, tröjor & underställ* | Kod: WINTER20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Härkila, Mountain Equipment & Norrøna. Dras från rek. pris. Giltig t.o.m. 5/12-2022.

Vattentäta handskar

-25%
-40% Sealskinz All Weather Shooting Glove - En vattentät jakthandske till dam och herr från Sealskinz!
Nyhet
-25%
Nyhet
-25%
-25%
Nyhet
-19%
-34% Black Diamond Guide Gloves - Skidvantar av Gore-Tex för både damer och herrar
-27% Black Diamond Absolute Mitts - Vattentäta tumvantar
-22%
-60% Marmot Wm's Warmest Glove - Vattentäta syntetfoderhandskar för damer
Visar sida 1 av 2
  • 1
  • 2
  • Visar sida 1 av 2

Bästsäljare

-25%
Nyhet

Vattentäta handskar för vandring, cykling & skidåkning


Med ett par vattentäta handskar håller du dig alltid torr om händerna oavsett om du vandrar, fiskar, cyklar eller åker skidor. Här hittar du vattentäta, skyddande handskar för dam, herr och barn från varumärken som Hestra, Sealskinz, Didriksons och Black Diamond. 

Ett par vattentäta handskar är lika med frihet. De förhindrar dig från att bli blöt och kall om händerna när du är ute och äventyrar, så att du inte behöver bekymra dig över en oväntad regnskur. Många vattentäta handskar kommer också med ett löstagbart foder i t.ex. fleece, vilket gör dem otroligt mångsidiga. Du kan då anpassa dem själv efter aktivitet, väder och årstid, för att få en handske som möter just dina behov.

Vattenavvisande eller vattentät - hur var det där nu igen?

Känner du till skillnaden på vattentät och vattenavvisande/vattenavstötande? Det kan verka som en obetydlig detalj, men när du är ute på vattnet eller fastnar i ett riktigt regnoväder kan det vara den detaljen som gör den största skillnaden. Ett vattenavvisande/vattenavstötande material är tätt vävt och har t.ex. en DWR-behandlad yta som skyddar dig vid lättare regnskurar och vattenstänk. Denna yta stöter bort vatten, men bara till en viss gräns. Ytan kan nötas med tiden och dess funktion kan försvagas om du t.ex. tvättar handskarna ofta. Ett vattentätt material ska däremot hålla dig torr även när du befinner dig mitt i ett ösregn. Det är ofta tillverkat i tätt vävt nylon och har detaljer som tejpade sömmar för att absolut inget vatten ska leta sig in. De mest avancerade handskarna har även lyckats få in en god andningsförmåga i materialet, vilket betyder att du får ett par 100% vattentäta handskar - men att fukt och överflödig kroppsvärme fortfarande kan leta sig ut. Så oavsett om du bara stöter på en lättare regnskur eller fastnar i ett rejält skyfall, hittar du all utrustning för ditt nästa outdoor moment här!

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…