Avdelning:

Tillverkare:

Orientering

Orientera mera! Hos oss hittar du kompasser, stiftklämmor och annat du behöver för att lyckas med orienteringen.

Sortera på:

Produkter per sida:

Orienteringstillbehör

Orientering är ett omtyckt sätt att tävla och motionera. Det är på inget vis en materialsport utan handlar i betydligt större utsträckning om kondition, kartläsning, uthållighet och snabbhet. För att arrangera orienteringstävlingar och träningsrundor krävs inget annat än skärmar, kartor, stiftklämmor och deltagare. Allt utom det sistnämnda går att hitta hos oss!

Som orienterare är skor, bra träningskläder och kompass vad som behövs. Vi har samlat allt som krävs för elit och amatörer. Oavsett terräng och förutsättningar gäller devisen kvalitet framför kvantitet. En orienteringskompass skall tåla regn och väta på ett bra sätt. Vidare är det viktigt att använda sig av orienteringstillbehör utan vanliga kompassfel. Har du rätt utrustning är orienteringsutmaningarna enklare att möta. Dessutom ökar dina möjligheter till bra resultat när du har bra skor, kläder, vätskebehållare och kartutrustning.

Specialtillbehör

Även om träningskläder och skor är saker du kan använda till valfri aktivitet, finns en uppsjö artiklar speciellt framtagna för att fungera väl för orientering. Det finns också utrustning man kan förbise om man inte är insatt i orientering. Visibilitetsväst kan vara värt att investera i i de fall man vistas i miljöer som har trafik. Under nattorientering är pannlampor oundvikliga att ha i sin arsenal orienteringstillbehör.

Under regn är kartor utsatta. Ett bra tips är att skaffa kartväskor som håller borta fukten. Dessa gör det enkelt att sätta ut kurs till nästa kontroll även om det vräker ner. För den som vill satsa på bra orienteringsutrustning finns även kartmätare och träningsklockor. Välkommen att botanisera i vårt sortiment orienteringstillbehör!

Populära varumärken

Laddar…