400 kr EXTRA rabatt vid köp över 2000 kr* | Kod: 400off
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Mountain Equipment, Härkila, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronik, cyklar & kajaker. Dras från nuvarande pris. Giltig t.o.m. 2/2-2023.

Skridskoryggsäckar

/images/product/medium/65302.jpg
False
/images/product/medium/48055.jpg
False
Lundhags Speik Ice 42 - Ryggsäck till långfärdsskridskor
/images/product/medium/48056.jpg
False
Lundhags Speik Ice 34 - Ryggsäck till långfärdskridsskoåkning
/images/product/medium/22620.jpg
False
Zandstra Ryggsäck

Skridskoryggsäckar för vinteräventyret

Din skridskoryggsäck är inte bara till för att förvara ombyte och säkerhetsutrustning i, den fungerar även som en flytväst om du skulle gå igenom isen när du åker långfärdsskridskor. Här hittar du ryggsäckar för alla dina skridskoäventyr, välj bland varumärken såsom Lundhags och Zandstra. 

Skridskoryggsäckens storlek & hur du packar den

En skridskoryggsäck bör rymma mellan 30-50 liter för att du ska få plats med all utrustning. Något som är mycket viktigt att tänka på är att den skridskoryggsäck du väljer ska ha både grenrem och midjerem, annars flyter den upp utan dig om du hamnar i vattnet. En bra skridskoryggsäck har även en ytterficka speciellt utformad för räddningslinan, så att den alltid är lättåtkomlig vid eventuell räddning.

För att din skridskoryggsäck ska fungera som flytväst är det en förutsättning att du har packat allt, t.ex. ombyte, förstärkningsplagg och fika i drybags. Luften i dina drybags hjälper sedan ryggsäcken att ta dig upp till ytan. Förutom det kan du även tänka på att placera tunga saker i botten på ryggsäcken, medan ditt kompletta ombyte packas högst upp. Genom att packa ombytet högst upp slipper du leta igenom hela ryggsäcken om du plurrat och står genomblöt på isen och fryser. Ett annat tips är att du använder dig av drybags i olika färger, exempelvis en röd för ombyte, en gul för fika o.s.v. På så vis är det enkelt att hålla skridskoryggsäcken organiserad, samtidigt som du vet vad som finns i de olika påsarna utan att behöva öppna dem. 

Här kan du köpa Drybags >>

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…