Avdelning:

Färg:

Mer...

Storlek:

Mer...

Storlek - Barn:

Storlek - Bälten:

Storlek - Handskar:

Storlek - Mössor och Hjälmar :

Storlek - Skor och strumpor:

Mer...

Tillverkare:

Mer...

Jaktkläder

Sortera på:

Produkter per sida:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Visar sida 1 av 5

Kläder

Jaktkläder finns i många olika varianter. Beroende på diverse olika faktorer kan det vara mer eller mindre viktigt att ha tekniskt avancerade jaktkläder. För den vana jägaren som är ute mycket och ofta krävs kläder som tål väder och vind. De jaktkläder som finns på marknaden idag är av otroligt hög kvalitet och du hittar flera klassiska plagg hos oss.

Färger och material på kläder som används vid jakt passar av förklarliga skäl in i skogarna man rör sig i. Att kunna kamouflera sig genom bra kläder är en viktig del av en lyckad jakt. Att materialen i de kläder man använder både är tysta och tåliga är en annan viktig del. Lyckas man att förena dessa, har man perfekta jaktkläder.

Det är inga svårigheter att hitta bra och rejäla kläder som passar för jakt. Utbudet är stort och valmöjligheterna många. Viktigt är att man väljer kläder som passar bra på kroppen. Då man skall bära kläderna under långa pass, är komfort en relevant fråga.

Förutom de vanliga jackorna och byxorna är det många som vill ha kamouflage. Denna kamouflage kan man ha både på exempelvis poncho och på jacka. Det är bra och effektivt med gedigen kamouflering ute i skogen.

Förutom att kläderna man har på sig ute under jakten ska vara tysta och ytterst bekväma är det också viktigt att de är lätta så att man inte går och bär på onödig vikt. Välkommen att utforska sortimentet!

Populära varumärken

Laddar…