Tillverkare:

Fästen

Sortera på:

Produkter per sida:

Fästen

Med rätt fäste till din GPS underlättas allt det du förtar dig. Du kan på ett enkelt och smidigt sätt fästa din GPS var du önskar. Oavsett om du väljer fäste för bilen eller bältet kan du räkna med att ha snabb och enkel åtkomst till utrustningen, även under strapatser och oväder. Det är viktigt att ha bra fästen till sin GPS om man ägnar sig åt en aktivitet som kräver båda händer. I en väska blir enheten otillgänglig och en del av dess funktion avtar då man inte har kontinuerlig information. Många gillar att ha sin GPS-enhet hängandes från ryggsäcken eller från bältet då detta gör att man har den nära tillhands.

Enkla och kraftigt tillverkade

Robusta och hållbara fästen är minst lika viktigt som att grundenheten är tålig. Ett undermåligt fäste äventyrar både GPS och de planer man lagt in i densamma. Det är också viktigt att fästena är utrymmesbesparande och lätta att montera så att de inte tar upp onödig plats eller är ett helt företag att sätta fast. Smidighet och funktionalitet i kombination med slitstarka material är vad som behövs för bästa möjliga produkt. Vi erbjuder en serie bra fästen som är utformade för aktiva äventyr.

Det finns fästen för GPS som är speciellt framtagna för att passa olika slags syften. Vi säljer fästen som passar särskilt bra för cykel, båt, skoter, instrumentbrädan, motorcykel och bälte. Beroende på vad du ska ha din GPS till, finns ofta ett fäste som passar bättre än andra. Vi hoppas du finner någonting som passar just dig och äventyren som väntar.

Populära varumärken

Laddar…