20% rabatt på nyheter!
KOD: NEW23.
Se villkor.

Hundflytvästar

-31%
/images/product/medium/72506.jpg
False

Att välja rätt flytväst till din hund

Ska du ta med din hund på båten är det ett måste att införskaffa en hundflytväst. Även om hundar är duktiga simmare kan de drabbas av panik vid sjönöd, vilket gör att de inte klarar av att hålla sig flytande om räddningen skulle vara långt borta. Hos oss hittar du stabila hundflytvästar med breda band och bärhandtag.

Utöver att införskaffa en flytväst till din hund, finns det andra saker du kan behöva tänka på innan du tar med hunden på båten. Tänk på att inte binda fast hunden på båten med ett vanligt koppel och halsband. Detta kan skada hunden ordentligt om den får för sig att hoppa överbord. Hunden bör också ha en skyddad liggplats på båten där den kan känna sig lugn och trygg även när båten kryssar.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…