PRE SEASON SALE | UPP TILL 60%
Fynda förra årets produkter till grymma priser

Kajakflytvästar

-38%
/images/product/medium/62853.jpg
Red
True
-20%
/images/product/medium/72512.jpg
Flare
True
-17%
/images/product/medium/62840.jpg
Red
True
-32%
/images/product/medium/24115.jpg
False
Baltic Adventure
-46%
/images/product/medium/72749.jpg
False
/images/product/medium/15007.jpg
False
-16%
/images/product/medium/40597.jpg
False
Baltic Dinghy Pro
-32%
/images/product/medium/62854.jpg
False
-29%
/images/product/medium/67734.jpg
False

Vilken kajakflytväst passar dig?

Kajakflytvästar är kortare i modellen och är designade för att du ska få bästa möjliga förutsättningar för ditt paddlingsäventyr. Flytelementen i denna typ av flytväst är positionerade för att maximera din rörelseförmåga under aktiv vattensport. De är gjorda av ett tunnare material, har öppna sidor och delar i stretchmaterial. Detta skapar stor rörelsefrihet och gör det enkelt att hitta en modell med bra passform.

För att du ska bli nöjd med ditt val av kajakflytväst bör den ha fästanordningar och fickor som passar just dina behov. Är du en erfaren kajakpaddlare som tar dig an längre och avancerade turer, kan du exempelvis behöva en flytväst som erbjuder fäste för bogsersystem med snabbutlösning. Tänk på att allt du fäster på din flytväst kan betyda fara vid ett eventuellt fall, då du har större risk för att fastna i olika hinder som kan ligga i vattnet. Därför är det bra om du testar din flytväst innan du ger dig ut och paddlar. Det kan du göra genom att fylla flytvästen med det du normalt tar med dig ut på en paddlingstur och sedan klättra upp i kajaken från vattnet. På det viset kan du försäkra dig om att flytvästen inte bara fungerar som den ska, utan även att dina prylar inte hindrar dig från att ta dig upp ur vattnet vid ett fall. Kajakflytvästarna är försedda med fickor som har dragkedjestängning, vilket håller dina prylar säkra. En del modeller har också inbyggd vätskepåse på ryggen för längre turer. Här kan du komplettera din flytväst med ett Dricksystem.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…