20% på jackor, tröjor & underställ* | Kod: WINTER20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Härkila, Mountain Equipment & Norrøna. Dras från rek. pris. Giltig t.o.m. 5/12-2022.

Seglarflytvästar

-26%
-30% Baltic Dinghy Pro
-30% Baltic Adventure
-35%
-26%

Seglarflytvästar

Här hittar du snygga och bekväma seglarflytvästar i olika sorters utföranden. Det finns bland annat de som är anpassade för speciella aktiviteter såsom vattenskidåkning och jollesegling, men du hittar också flytvästar som är designade för att se ut som vanliga dunvästar. Seglarflytvästar ska endast användas av dig som är simkunnig och vill kunna röra dig obehindrat och smidigt. Tänk på att flytvästar som är anpassade för segling inte har någon krage, vilket betyder att en person som har blivit medvetslös i vattnet inte kan få rätt stöd för huvudet med denna typ av flytväst.

Våra seglarflytvästar finns både i kortare och längre modeller, vilket gör att du kan välja en modell som stämmer överens med just dina behov. En kortare modell passar dig som vill kunna röra dig fritt, medan en längre modell passar dig som vill ha en mjukare flytväst som är något tunnare.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…