20% rabatt på nyheter!
KOD: NEW23.
Se villkor.

Stegräknare

Stegräknare

Stegräknare blev populärt för några år sedan och har sedan dess utvecklats i hög grad. Man kan bland annat se  kaloriförbrukning, distans och tid på de flesta stegräknare. Vissa stegräknare kommer med bältesclip så att man kan fästa den i bältet om man så önskar och andra har minne på exempelvis 30 dagar. En stegräknare är mycket bra för alla som vill hålla koll på träningen eller för er som går mycket i jobbet men kanske inte har tid eller lust att besöka ett gym så ofta. Genom att köpa en stegräknare som visar distans och kaloriförbrukning så kan ni ändå hålla efter er ”träning” och vara glada och stolta över att en dag på jobbet kanske resulterar i samma distans och kaloriförbrukning som för en person som går till gymmet.

Mät din aktivitet

Enligt Folkhälsoinstitutet bör en vuxen människa gå 10 000 steg om dagen för att må bra. Detta kan låta mycket då det kanske bara är 20 steg från tv-soffan till köket, men om man tänker efter så vandrar man ofta omkring mer än vad man tror även under de mest stillsamma och slappa söndagarna i livet. 10 000 steg motsvarar en sträcka på 7.5 kilometer vilket alltså nästan är 1 mil om dagen. Genom att alltid bära med sig en stegräknare från det att man vaknar till dess att man går och lägger sig kan man på ett mycket enkelt sätt hålla koll på hur mycket man håller igång sin kropp. En stegräknare är ett utmärkt verktyg för att bli motiverad till att aktivera och röra på sig dagligen.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…