Sista chansen att fynda i sommarrean! | Upp till 60% rabatt
Just nu: 10% extra rabatt på nästan allt* | Använd koden: SALEXTRA

Frukost

Visar sida 1 av 2
  • 1
  • 2
  • Visar sida 1 av 2

Frukost ute i naturen

När du är ute på tur är en stadig frukost en viktig start på dagen. Börjar du varje morgon med äggröra, en rejäl portion yoghurt med müsli eller en värmande tallrik med gröt? Hos oss hittar du dessa och många andra alternativ.

Till den som önskar ett enkelt alternativ

Om du snabbt vill få i dig en näringsrik och god frukost när du vaknar, då kan du välja någon av alla våra frystorkade frukosträtter. Din frystorkade frukost värmer du enkelt upp med enbart varmt vatten.

Till frukostkocken

Till dig som hellre vill göra dina egna pannkakor, omeletter eller äggröror direkt över lägerelden har vi mjölkpulver och äggpulver från Trek´n Eat. Med mjölk-och äggpulver kan du komponera ihop din egen frukost precis som du vill ha den. Vi har även praktiska kryddburkar som du kan fylla med dina favoritkryddor.

Hos oss kan du välja bland många olika frystorkade frukosträtter med hög kvalité från Adventure Food, Blå Band, Real Turmat och Trek´n Eat. Varje förpackning är beräknad för en person. Varje portion har ett högt näringsinnehåll så att du ska få en så bra start på dagen som möjligt när du är ute på tur.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…