20% på valfria löparskor!
Kod: RUN20 | *Ej On. Från rek. pris t.o.m. 2021-04-14.
 » 

Vegetariska rätter

-20%

Turmat kan vara både gott och nyttigt och dessutom lätt att tillaga och ta med sig. För dig som är vegetarian eller vill variera din kost med en vegetarisk meny har vi många utsökta alternativ att välja på.

Vill du ha en värmande soppa, kryddstark pasta, quinoa, bönpasta, vegetarisk Jambalaya eller couscous med chilikryddade grönsaker? Det här är bara några få exempel på många av våra alternativ på vegetariska varmrätter. Hitta dina egna favoriträtter, tillaga med varmt vatten och njut.

Hos oss hittar du vegetariska rätter från Adventure Food, Blå Band, Real Turmat och Trek´n Eat. Alla maträtter har ett högt näringsinnehåll som fyller dig med den energi du behöver när du är ute på ditt äventyr.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…