Val:

Avdelning:

Färg:

Tillverkare:

Mer...

Lampor & Belysning

Sortera på:

Produkter per sida:

Belysning

Här hittar du lyktor och annan belysning passande för ditt tält eller för den strömlösa stugan m.m. Vi har både batteridrivna LED-lyktor, gasdrivna modeller, ljusstavar och bivaxljus m.m. i vårt sortiment. Effektiva och brandsäkra alternativ som ger dig ett underbart ljus så att du slipper ha på dig pannlampan när du satt upp ditt tält eller grävt din snöbivack. Rätt utrustad kan du ha bra ljus under lång tid då flertalet moderna lyktor kan hålla under lång tid på få batterier. Här finns även varianter som laddas upp med hjälp av flera energikällor. Tänk igenom hur långt det är mellan dina olika destinationer för att ha med dig tillräcklig energi och laddning för ditt behov.

LED- eller gaslykta?

Välj med fördel en LED-lykta om du vill använda den i innertältet. Fördelen med en gasdriven lykta är att de drivs med samma gasbehållare som gasköken. De ger även ett varmare ljus och avger värme och kan användas i väl ventilerade yttertält samt förstås utomhus och i fjällstugor etc. Alla lyktor i vårt sortiment är lätta, robusta och enkla att bära med sig.

Storleken på den belysning man väljer kan spela stor roll för dess funktion ute i naturen. De mindre ficklamporna och pannlamporna kan ge bra belysning för ett begränsat område. Detta är till stor hjälp när man skall röra sig i naturen eller då man behöver starkt ljus för att ge förband eller reparera utrustning. Efter att man slagit sig ner för natten är en lykta med bred ljuskägla bättre för att ge en behaglig innemiljö i tält, koja, kåta eller vindskydd. Bland lyktor och ficklampor finns alternativ som kan fungera som båda dessa beroende på vilken av dess funktioner man använder sig av. Detta är typiska exempel på moderna multifunktionella ting att ha med sig både i bilen och på vandring.

Populära varumärken

Laddar…