20% på jackor, tröjor & underställ* | Kod: WINTER20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Härkila, Mountain Equipment & Norrøna. Dras från rek. pris. Giltig t.o.m. 5/12-2022.

Vätskeflaskor

Visar sida 1 av 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • Visar sida 1 av 3

Vätskeflaskor

Vätskeflaskor finns i en uppsjö varianter. Alla med fokus på att underlätta och förenkla utevistelser. Många av de större företag som tillverkar avancerade vätskesystem och vätskeflaskor tillverkar även speciella flaskor för barn. Camelbak har exempelvis sin Camelbak Eddy Kids. En spillsäker vätskeflaska tillverkad i 100 % BPA-fri Tritan och skapad för att passa små händer. Just denna flaska är speciell också på grund av att barnet endast behöver bita i munstycket för att dricka. Det finns ett flertal storlekar när det kommer till vätskeflaskor. Vanligtvis försöker man hålla volymen omkring 0,5 liter men det finns stor variation. En av orsakerna till att man sällan ser vätskeflaskor över 1 liter, är för att dessa blir för otympliga för ett flertal äventyrliga aktiviteter.

Utrymme

När man inte använder sin vätskeflaska är det viktigt att den inte tar för stor plats. Flera av de flaskor vi säljer går att komprimera till mycket liten storlek när de är tomma.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…