20% rabatt på hela vandringssortimentet* | Kod: AUTUMN20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Alfa, Outdoordays, Mountain Equipment, Meindl, Norrøna, Thule, Tentipi och elektronik. Dras från rek. pris. Gäller t.o.m. 5/10-2022.

Klätterselar

-20%
-15% Black Diamond Solution Guide Harness - Wmn's - Klättersele för damer
-30%
-17%
-30%
-20%
-30% Black Diamond Technician  - Women's
-30%
-20% Petzl Sitta Large - En högteknologisk klättersele till dam och herr från Petzl.
-30%
-30% Petzl Hirundos Harness - En lätt klättersele till dam och herr från Petzl.
-20% Petzl Body Shoulder Straps - Axelremmar till klätterselar för barn
-30% Black Diamond Technician
-20%
-30%
-25%
-20%
-20% Petzl Luna Harness - En lätt klättersele till dam från Petzl.
-15% Petzl Selena Harness - En bra klättersele till dam från Petzl.
-30%
-30%
Visar sida 1 av 2
  • 1
  • 2
  • Visar sida 1 av 2

Bästsäljare

-17%
-15% Black Diamond Solution Guide Harness - Wmn's - Klättersele för damer
-20%
-30%

Selar

Klätterselar är en av de viktigaste delarna av utrustningen både vad gäller säkerhet och förutsättningar. Med en bra klättersele går det att känna sig säker under strapatserna och fokusera på att nå resultat istället för att oroa sig. Oavsett vad man har för specifika behov kan man vara säker på att det finns en sele anpassad på rätt sätt. Det finns klätterselar som är speciellt anpassade för män, kvinnors eller barn olika kroppar. Tänk på att även välja en sele med tillräcklig plats för allt du behöver.

Klättringssele

Olika selar har olika funktion samt kvalitet. Selar delas in olika kategorier efter utformningen. Den vanligaste är sittselen som har ett bälte runt höften plus slingor för vardera ben. Dessa sitter ihop med en lina som man inte kan ta loss. Nästa kategori är bröstselar och dessa har man runt axlarna. De fungerar som ett komplement till sittselarna för ökad stabilitet och balans. Fullkropp-selar har ett stort antal fästpunkter och dessa selar är vanliga inom professionell användning så som räddningsuppdrag eller inom industri.

Det är av yttersta vikt att man använder sig av en klättersele som passar ens kropp. Viktigt är också att den är utformad för den klättring som skall utföras. Ju bättre sele man har desto mer kan man fokusera på klättringen. Vi saluför en rad selar i alla tänkbara varianter. Samtliga kvalitativa och moderna.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…