PRE SEASON SALE | UPP TILL 60%
Fynda förra årets produkter till grymma priser

Ficklampor

-33%
/images/product/medium/70893.jpg
False
-27%
/images/product/medium/65095.jpg
PowellBlue
True
/images/product/medium/75350.jpg
False
Nyhet
/images/product/medium/81970.jpg
False
Nyhet
/images/product/medium/81971.jpg
False
Nyhet
/images/product/medium/81972.jpg
False
/images/product/medium/75358.jpg
False
/images/product/medium/68669.jpg
False
/images/product/medium/68668.jpg
False
/images/product/medium/75351.jpg
False

Ficklampor

Här hittar du många olika typer av ficklampor som tål att användas ute i naturen. De flesta är vattentäta och stöttåliga. Våra priser är mycket konkurrenskraftiga och du hittar bara ficklampor från etablerade tillverkare nedan. Att ha med sig en ficklampa som fungerar i alla väder är essentiellt om du är ute på vandring. Det gör att du inte är lika begränsad av att det blir mörkt, du kan därmed laga mat eller slå upp ditt tält när solen har gått ner. Klicka dig in på de olika ficklamporna för information om respektive modell.

Maglite

Maglite är en amerikansk tillverkare av ficklampor som i det närmaste uppnått kultstatus. Märket introducerades på marknaden 1979. Dessa ficklampor är tillverkade av anodiserat aluminium, vilket gör dem lätta samt tåliga och de har en ljuskägla med variabel intensitet. Du kan idag få ficklampor från denna tillverkare både med LED-glödlampor och du kan även få vissa modeller med vanlig glödlampa. Ficklamporna finns i många olika storlekar och i flera olika färger. Genom att välja en ficklampa från Maglite är du garanterad en ficklampa av hög kvalitet och med stor tålighet.

Fördelen med LED

De flesta av de ficklampor vi har i vårt sortiment utnyttjar LED-teknik. En LED-ficklampa drar väldigt lite ström och har oftast runt 10 gånger längre livslängd än en vanlig glödlampa eller en halogenglödlampa. LED-lampan blir heller inte varm av användning. Du hittar här flera ficklampor med LED-teknik som förutom de fördelar den tekniken ger, även har ställbar ljusstyrka vilket gör att du kan spara batterierna ytterligare genom att använda ett svagare ljus. Det är utomordentligt ifall du inte behöver full ljusstyrka. Den snabba utvecklingen av LED har gjort att du får ett mycket kraftigt ljus när du drar på fullt.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…