Färg:

Tillverkare:

Mer...

Tältstorlek:

Tälttyp:

Tältvikt:

Tälttillbehör


Sortering:

Produkter per sida:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Visar sida 1 av 7:

Tälttillbehör

Det finns ett stort utbud tälttillbehör som garanterar funktion och säkerhet under vistelser i skogen. Såväl extra regnskydd som kaffekittel hör till tälttillbehören och vi har valt ut kvalitetsprodukter som alla håller måttet för att fungera i kritiska situationer. Att säkerställa fuktsäkerheten är viktigt oavsett om man skall vara ute för dagen eller under en expedition. Undermålig impregnering innebär risk för att såväl packning som användare utsätts för fukt. Det är också någonting som har stor inverkan på temperaturen i tältet. Bland de tillbehör som finns för tält, är extra regnkupoler något som uppskattats av flera. Dessa kan under soliga dagar fungera helt fristående som ett praktiskt skydd vid förtäring eller vila. Under tuffare väder utgör de ett extra tak med luftspalt för tältet som därmed klarar avsevärt mycket mer regn.

Tältpinnar

Vikten av tältpinnar är svår att överskatta. Dock är det något som närmast är förbrukningsartiklar. För hårdare underlag kan de vanliga tältpinnarna vara bra att välja bort. Här finns grövre aluminiumpinnar som utformats för sådana underlag. Dessa är lätta att bära och tar obefintligt utrymme.

Hammock

Om tältningen skall vara under några dagar, är en hammock ett utmärkt sätt att kunna slappna av. Det är också av många en favoritsäng för natten. Bland tälttillbehör finns band att lägga om träden för att inte barka dessa oavsiktligt. Du finner även flera hammockmodeller att välja bland för din tur!

Populära varumärken

Laddar…