Tillverkare:

Stighudar


Sortering:

Produkter per sida:


Stighudar

Stighudar ska väljas efter tur och terräng. Olika stighudar lämpar sig mer eller mindre bra för olika terräng och det är viktigt att man ser till att välja rätt sort så att man får ut det mesta av sin tur. När man har rätt stighudar på så garanteras man ett äventyr utöver det vanliga då stighudarna möjliggör bestigning av opreparerade toppar och backar.

Är det så att man har krånglande stighudar så kommer hela turen att bli jobbig och det förstör snabbt hela utflykten både för en själv och för ens sällskap. Med rätt stighudar kan man däremot se fram emot en härlig dag i snön där de perfekta stighudarna gör mycket av jobbet. Det är med andra ord ett enkelt sätt att höja upplevelsen i snön att sätta på stighudar.

Skidhudar används både på turskidor och för alpinåkning och stighudarna gör att man får ett bättre fäste. Man kan med hjälp av stighudar se fram emot att kunna åka skidor där man ges ett bättre fäste och det i sig levererar härligare skidåkning där lössnö och pudersnö står för njutningsfaktorn.

Stighudar har olika lösningar för fäste. Det finns både klisterfäste och speciella fästningsanordningar och detta varierar från en tillverkare till en annan. Vad som passar sig och din skidåkning bäst vet bara du, så det är bara att välja stighudar efter just dina egna behov och syften.

Man kan enkelt köpa stighudar och skära till dem efter hur man vill ha dem, men det är bra att tänka på att ha dem tillräckligt breda då det blir betydligt bekvämare och smidigare. Längden behöver man inte oroa sig för då de kommer i långa längder.

När det kommer till vad för slags stighudar man ska välja rekommenderas det att man köper dem i bra och tålig kvalitet då det är väldigt viktigt med komforten när det kommer till stighudar.

Populära varumärken

Laddar…