Upp till 35% på över 1500 produkter!
Passa på att fynda bland veckans äventyrliga erbjudanden
 » 

Hund

Nyhet
Visar sida 1 av 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • Visar sida 1 av 3

Hund

För många skulle jakt utan hund inte vara jakt överhuvudtaget. Jakthundar behöver, likt sina ledare, även de ha bra förutsättningar och ordentlig utrusning för att kunna sköta sitt jobb på ett så bra sätt som möjligt.

Som jägare är det viktigt att ha kunskap om djur och deras beteende. Denna kunskap samlar man på sig med åren. Det är inte bara de djur som jagas man får ökad kunskap om, utan även de hundar som hjälper en under jakten.

För att ha rätt utrustning för hunden behöver man se till att man har med sig exempelvis antiskall, hundskydd, hundtäcke, koppel, halsband, signalhalsband, spårlina och spårsele. Med rätt utrustning blir jakten både enklare och roligare.

För att man ska kunna känna sig säker på att hunden är trygg vid jakt,bör man utrusta den med väst. På detta vis kan andra jägare se att det är en hund och inte småvilt. En pejl kan också underlätta inte minst i gryt.

Om man hamnar i en situation där eftersök är ofrånkomligt är det bra att ha med sig sin jakthund ut i skogen. När hunden ska hjälpa till med eftersök är det viktigt att man har spårlina och spårsele. Spårlina och spårsele är bra att ha under jakten i största allmänhet och det är lätta att packa med sig.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…