20% på jackor, tröjor & underställ* | Kod: WINTER20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Härkila, Mountain Equipment & Norrøna. Dras från rek. pris. Giltig t.o.m. 5/12-2022.

Paddeltillbehör

-40% Sealline Bigfork Dry Daypack - Vattentät väska för dig som paddlar.
-30%
-30% Point 65 Grand Tourer
-50%
-33%
-34%
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet

Kajak/Kanottillbehör

Tillbehör som behövs för kajak och kanot finns det gott om och oavsett om det är paddlar, kapell för transport eller för kajaken/kanoten, flytvästar eller andra säkerhetstillbehör av ett eller annat slag så finns det mycket att välja mellan. Det finns även mycket andra tillbehör som inte är designade just för kajak eller kanot men som passar väldigt bra att ta med sig på turen. Det bästa exemplet på denna slags tillbehör är vattentäta tillbehör av olika slag.

Ser man till att vara ordentligt utrustad så kan man lättare fokusera på själva paddlingen och att ha en trevlig stund utan något som stör. Som med så mycket annat så spelar det såklart roll vad du väljer för utrustning. Varumärken som saluför lite dyrare produkter inom paddling kostar lite mer för att de helt enkelt är bättre vad gäller prestanda och kvalitet. Det är en bra idé att se till att satsa på bra utrustning från början så att man redan som nybörjare får den bästa upplevelsen som möjligt.

Paddling är en aktivitet som alltfler inser tjusningen med då man både är ute i friska luften och får bra och allsidig motion i ett. Att på detta sätt kunna kombinera rika upplevelser av naturen med bra och allsidig motion är att slå två flugor i en smäll vilket många uppskattar. Den upplevelse av naturen som man får genom paddling är svårslagen då det ger ett lugn och en avkoppling samtidigt som man presterar fysiskt.

Eftersom man befinner sig på vatten så finns det en viss säkerhetsrisk med paddling. Av denna anledning så finns det mycket bra säkerhetsutrustning att köpa så att man kan känna sig trygg när man är ute och paddlar. Förutom de självklara sakerna så kan det också vara bra att tänka på att införskaffa en bra vattentät väska av hög kvalitet som man kan förvara alla sina viktiga prylar i.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…