25% rabatt på jackor & byxor
KOD: JP25
Se villkor.

Kajak

-20%
/images/product/medium/82058.jpg
False
-20%
/images/product/medium/82060.jpg
False
-20%
/images/product/medium/82062.jpg
False
-20%
/images/product/medium/82064.jpg
False
-20%
/images/product/medium/82059.jpg
False
-20%
/images/product/medium/82061.jpg
False
-20%
/images/product/medium/82065.jpg
False
-20%
/images/product/medium/82063.jpg
False
-20%
/images/product/medium/82057.jpg
False
-20%
/images/product/medium/82054.jpg
False
-20%
/images/product/medium/82055.jpg
False
/images/product/medium/67562.jpg
False
/images/product/medium/67565.jpg
False
-20%
/images/product/medium/82056.jpg
False

Kajak

Kajaker har använts för jakt och fiske i många delar av världen. Idag används kajaker istället främst inom friluftsliv och för rekreation. Utbudet kajaker är stort och varierat. Oavsett om du vill skaffa en bra kajak för tävling eller stillsamma fritidsturer, kan du hitta vad du söker!

En hel del har skett inom produktutvecklingen av kanoter och kajaker. De kändare föregångare till kajaker man funnit har primärt utgjorts av ett enklare ”skelett” över vilket djurhudar spänts för att forma skrovet. Även under senare år har liknande konstruktioner använts vid olika expeditioner och äventyr. Djurhudarna har i dessa fall oftast bytts ut till duk i lin eller bomull, pvc eller gummi.

Kajaker som finns här hos Outdoorexperten varierar i pris, men oavsett vilken man väljer, är man garanterad hög kvalitet och prestanda. Genom att välja kajak utifrån dina behov ökar chanserna för att du skall få utrustning som är till glädje under flera år. Kanske vill du ha en lite lyxigare kajak om du ska använda den mycket? Kanske en enklare variant lämpar sig bättre om du inte ska använda den lika ofta eller mest kommer vistas i lugna vatten?

Saker att tänka på när man ska välja kajak är bland annat var man tänker använda den, din egen vikt och packningsvikt i relation till storlek på kajaken. Att noga fundera igenom sitt köp är viktigt för att man inte skall uppleva några begränsningar i sin användning. Rätt material, storlek och funktioner är faktorer som i hög grad spelar in när det kommer till stabilitet och hållfasthet. Har du behov av kringutrustning har vi allt ifrån kajak-kläder till paddlar och annat som kan behövas när man ger sig ut. Välkommen att botanisera bland våra kajaker!Vill du veta mer? Missa inte vår Kajakguide!

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…